Het waterprobleem

JAAR van LAUDATO SI “:

Mgr. Emmanuel Lafont, bisschop can Cayenne, heeft zich voorgenomen iedere dag een citaat uit Laudato Si te publiceren. Wij zullen hem iedere dag volgen in Omhoog in de hoop dat u zelf de encycliek ter hand zal nemen. Lees, denk na, verander je attitude en breng in praktijk wat je hebt ervaren als waardevol.

“Een bijzonder ernstig probleem is de kwaliteit van het water dat beschikbaar is voor de armen. Water gerelateerde ziekten komen veel voor onder de armen … diarree en cholera, die verband houden met sanitaire voorzieningen en de levering van onveilig water, zijn een belangrijke factor in het lijden en de mortaliteit van kinderen. ”(PAUS FRANCISCUS , BRIEF ‘VERHUURD BEN JIJ’, 27).Categorieën:geloof en leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: