Mek’ a faya tan leti in yu ati

Thanya Soké-Fonkel –

Tijdens de Fatima-begikerki-genezings- en bevrijdingsdienst op nieuwjaarsdag 1 januari jl. was de eerste lezing uit Lucas 2,16-21. Diaken Waterberg deed de overweging. Het was een mooie dienst met een krachtige boodschap voor het nieuwe jaar. Uit de overweging bleek dat het eenvoudige mensen zijn die grote werken voor God hebben verricht, bijvoorbeeld Johannes de Doper. Uit deze getuigenissen leren we dat we hoop moeten hebben. De Heer deed toen al wonderen en doet nog steeds wonderen. Het woord van God heeft geen vervaldatum. Zo werd een eenvoudige vrouw als Maria zwanger van onze grote verlosser Jezus. Iemand die twijfelt zal de Here niet ervaren. Iedereen die de Here Jezus heeft ervaren heeft een getuigenis. Diaken Waterberg zei voorts dat de duisternis op de loer ligt en wacht op het licht om te verdwijnen. De duisternis is satan. Het licht is Jezus. Het moment dat je Jezus loslaat, valt satan je aan. Jouw eigen wil bepaalt of je in het licht wilt blijven en het licht in jou wilt laten schijnen. Middels een schakelaar maken wij het licht in ons huis aan of uit. Laten wij de schakelaar van ons hart aan laten: meki a faya tan leti in yu hati. Laten wij samenkomen en de naam van de Heer verhogen en ons verrijken in de naam van Jezus.
De volgende genezing- en bevrijdingsdienst is op woensdag 5 februari 2020. U bent allen van harte welkom.

OMHOOG Jaargang 64, editie 02, 19 januari 2020Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: