Neem Jezus mee naar huis

Thanya Soke-Fonkel –

Op woensdag 7 augustus jl. werd als gebruikelijk de begikerki gehouden in de Fatimakerk. De kerkgangers werden verwelkomd in een mooi versierde kerk, overwegend aangekleed in groen en rose. Opvallend die avond was een groep van meer dan 20 kerkgangers die voor het eerst een begikerkidienst bezochten. Vanwege het Woord werd die avond extra aandacht besteed aan de kinderen. Het Woord was gehaald uit Matteüs 15, 21 – 28. Daar lezen we hoe een moeder opkwam voor haar dochter en de here Jezus om hulp vroeg. De moeder kwam niet op voor zichzelf, maar voor haar kind. We weten dat veel mensen Jezus nodig hebben, maar wij kunnen ze niet overtuigen om Jezus te volgen. Laten wij bidden voor deze geliefden en voor hen opkomen bij Jezus. Ons gebed heeft vreselijk veel kracht. Bid en geloof! Bij deze dienst gaf diaken Waterberg mee om met Jezus naar huis te gaan. We moeten Jezus niet achterlaten in het kerkgebouw na een dienst, maar Hem meenemen in ons hart, zodat onze geliefden ook Zijn liefde ervaren. Het vinden van Jezus betekent immers voor ons allen het vinden van de Weg, de Waarheid en het Leven (Johannes 14:6). De volgende grote begikerki is gepland voor woensdag 4 september a.s. Wij kijken uit naar u!

OMHOOG Jaargang 63, editie 33, 1 september 2019Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: