‘Movienight’ voor onze trouwe misdienaars

Door Nishita Baldewsingh –

Trouwe misdienaars
Misdienaars helpen eucharistievieringen en overige vieringen een waardig karakter te geven en trouwe misdienaars zijn een geschenk voor de vierende kerkgemeenschap. Als blijk van waardering voor hun inzet werd voor de trouwe misdienaars van de Heilige Driekoningen kerk een ‘movienight’ georganiseerd op zondag 4 februari jl..
Deze trouwe misdienaars komen regelmatig dienen tijdens de eucharistievieringen en staan ook bijna altijd klaar om te dienen tijdens een extra dienst. Ook bezoeken ze de gehouden vormingsdagen voor de misdienaars en helpen ze maar al te graag bij van alles en nog wat.

Inspiratie en motivatie
De ‘movienight’ begon met een lange discussie over het genre van de film. Een groot gedeelte wilde horror, terwijl enkelen iets minder angstaanjagends prefereerden. Uiteindelijk viel de keus op de film ‘Goosebump’.
De misdienaars genoten van de avond en al gauw kwamen er suggesties voor een volgende ‘movienight’. De één stelde matten voor waarop lekker gezeten kan worden en patat, terwijl anderen met luide stem pleitten voor een echte griezelige horrorfilm de volgende keer.
Blijft de hoop dat de misdienaars deze ‘movienight’ minder zien als een beloning en meer ervaren als inspiratie en motivatie om door te blijven gaan met het goede werk en daarbij ook anderen inspireren en motiveren.

OMHOOG Jaargang 62, editie 07, 18 februari 2018

 Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: