Vernieuwing geloften en beloften Zusters van Paramaribo

Door Claudia Tjon Kiem Sang

Bijgaand enkele foto’s geschoten op 8 december l.l. tijdens de plechtigheid van de Zusters van Paramaribo en hun Geassocieerde leden, waarbij geloften worden vernieuwd. Deze plechtigheid vindt jaarlijks op het Feest van Maria Onbevlekt Ontvangen, beschermvrouwe van de congregatie.
Zuster Judith Mawo en zuster Angele Washington vernieuwden hun geloften, terwijl Florence Panday, Agnes Merton, Sylvia Jiawan en Agnes Karg, geassocieerde leden hun beloften vernieuwden. Een bijzonderheid was dat Henna Manichand haar eeuwige belofte als Geassocieerd lid aflegde waardoor zij nu geheel is opgenomen als lid van de Geassocieerden. Felicitaties aan zuster Henna.

Jaargang 61, editie 48, 24 december 2017Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: