Reacties jongeren op eerste KJS-Avond

61-011a-03122017-45-A3-Reacties jongeren KJS-AvondGwen Moestro (17)
Gwen gaf aan dat het thema “Bidden” direct interesse gewekt heeft. Ze hoopte dat er meer van zulke activiteiten komen, gericht op jongeren. “Een dagtrip met jongeren, bezoeken aan historische plekken van ons bisdom,een jongerenbedevaart naar Batavia, zijn enkele ideeën die in mij opkomen,” zei ze. “Belangrijk is dat het gezegende, inspirerende en leerrijke momenten zijn voor ons, jongeren, net zoals deze eerste KJS-Avond was.

Denilven Dewassie (18)
Denilven Dewassie is muzikant, zat in de houseband voor die avond en heeft flink genoten. “Ik hou heel veel van mijn talent en ga er met plezier mee om.” Hij vond de presentatie over bidden heel erg goed en motiverend. “Ik heb veel geleerd.” Denilven zei dat hij uitkijkt naar de volgende KJS-Avond.

Fallon Morgenstond (22)
“Ik vond de dienst zo mooi en het maakte de hele avond goed. Ik ben heel blij dat ze voor de eerste keer pater Kenneth gekozen hebben.” Fallon gaf aan dat opeenvolgende evenementen altijd beter kunnen dan de vorige en kijkt uit naar de volgende activiteit van Katholieke Jongeren Suriname (KJS).

Chavero Lo Kioeng Shoe (17)
Chavero is drummer/percussionist. “Ik vond het een goede KJS-Avond, met een organisatie die veel beter was dan de vorige activiteit van Katholieke Jongeren Suriname (KJS). Hij bedoelde daarmee de launch van KJS in juni. “Sowieso doe ik de volgende keer mee,” gaf hij enthousiast door.

Gideon Valpoort (20)
Gideon vond het thema “Bidden” een goed thema om mee te beginnen. Ook hij is vol lof over de KJS-Avond en de organisatie. Hij haalde ook aan erg blij te zijn met de “herwaardering van de liturgische en geestelijke muziek en zang”. Dat komt nu al tot uiting in de activiteiten, zei hij.

Melvin Mackintosh
Jaargang 61, editie 45, 03 december 2017Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: