Benefietconcert voor de restauratie pijporgel

 

Onze Kathedrale Basiliek heeft een schitterend pijporgel, dat in feite het grootste pijporgel van Suriname is. Hij moet echter gerestaureerd worden en daar zijn we enkele maanden geleden mee begonnen. Het project wordt geleid door deskundigen uit Nederland en wordt uitgevoerd door eigen vaklieden en bedrijven van Suriname. Eind van deze maand november zijn de begeleiders hier en zullen we de samenleving weer informeren over de stand van zaken rond de restauratie.61-005a-19112017-44-A3-Benefietconcert voor restauratie

Op zondag 3 december om 18.00 uur zal er een benefietconcert gehouden worden waarbij één van die begeleiders, de heer Peter den Ouden, een groots organist en hoogleraar uit Nederland, enkele prachtige orgelstukken zal spelen. Tevens zullen bij dit concert onder anderen optreden pater Kross, Rachidi Sanches, Laurens Gudge (saxofoon) op de piano begeleid door Jaïr Konter (docent Conservatorium) en enkele jongeren van het Kathedrale Jongerenkoor. De toegang is vrij, maar we hopen wel op een goede vrijwillige bijdrage voor de restauratie van ons pijporgel. Komt u genieten van een prachtige avond en ondersteun zo de restauratie van ons pijporgel!

Pater Esteban Kross – plebaan Kathedrale Basiliek
Jaargang 61, editie 44, 16 november 2017Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: