Mgr. Jason Gordon.

Aartsbisschop van Port of Spain: Jason Gordon

De AEC Bisschoppen feliciteren aartsbisschop Jason die vandaag zijn 9e verjaardag van zijn bisschopswijding viert ! Aartsbisschop Gordon werd op deze dag in 2011 tot bisschop van Bridgetown, Barbados geordend en een week later werd hij aangesteld als bisschop van Kingstown, St. Vincent en de Grenadines. Hij werd in 2017 geïnstalleerd als aartsbisschop van Port of Spain.

Het bisdom Paramaribo valt onder het aartsbisdom van Port of Spain. Wij vormen samen met nog Frans Guyana, Guyana en de Nederlandse Antillen een kerkprovincie. Mgr. Gordon is al enkele keren op bezoek geweest in ons land. Regelmatig plaatsen wij zijn inspirenende preken op onze Facebook pagina. Moge God hem blijven zegenen en begeleiden!Categorieën:geloof en leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: