Rome Reports wekelijks op Apintie TV 10.1

Het Bisdom Paramaribo brengt in samenwerking met Apintie TV elke donderdagavond om 18:00 uur, het 26 minuten durende tv-programma Rome Reports op kanaal 10.1. Rome Reports belicht wekelijks het belangrijkste nieuws over de paus, het Vaticaan en de Katholieke Kerk, gezien door een internationale lens.
Het programma omvat niet alleen religieus nieuws, maar ook verhalen met ethische, humanitaire, culturele en artistieke elementen. Dit moderne en onderhoudende magazine is wereldwijd een succes geworden. Momenteel wordt de show elke week uitgezonden in onder andere de VS, Brazilië, Zuid-Korea, Hongarije, Kroatië, Dominicaanse Republiek en Panama en nu dus ook in Suriname. Het heeft een publiek van meer dan 50 miljoen mensen over de hele wereld.Categorieën:BISDOM

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. In de digitale krant van Omhoog staat aangegeven dat de oudjaarsdienst, in de Heilige Parochie kerk, om 19.00 u zou beginnen. Als ik daar met mijn vrouw aankom, verneem ik dat de dienst om 18.00 u is begonnen. Wie heeft de fout gemaakt?

    De groeten, Dhr R. Oostburg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: